placeholder

Olga Morral

Clásica y antigua

Les variacions Goldberg

Les cèlebres Variacions Goldberg de Bach són una obra escrita originalment per a clavicèmbal. Olga Morral en presenta una adaptació per acordió, un instrument encara inexistent en el Barroc però que compleix totes les característiques que requereix la música del gran compositor alemany. Una manera singular i molt especial d’acostar-se a una obra mítica.

Formada al Centre Superior de Música del País Basc amb el professor Iñaki Alberdi i a la Hochschule für Musik de Würzburg amb el professor Stefan Hussong, ha completat la seva formació amb acordionistes de gran renom internacional entre els quals des- taquen Alexey Artemyev, Pascal Contet, Miren Iñarga, Veli Kujala, Cao Xiao Quing, Claudio Jacomucci, Claudia Buder, Aitor Furundarena, Janne Rättyä, Carlos Iturral- de i Hugo Noth. Ha actuat a la Quincena Musical de San Sebastián, el Festival Inter- nacional de Música y Danza de Granada, el festival Musika - Música de Bilbao, l’Off Liceu - Diàlegs Musicals, el Mozartfest de Würzburg, el Circuit de Música Contempo- rània MUSIKAGILEAK i el Bernaola Festival de Vitoria-Gasteiz, entre d’altres. Ha obtin- gut el primer premi al Concurs Permanent de Joves Intèrprets de JM Espanya i el ter- cer premi al Concurs Internacional d’Acor- dió Arrasate Hiria.

Programa

J. S. Bach: Goldberg-Variationen BWV 988

25/10/20
00:00 h
Moiá, Barcelona
 Auditori de Sant Josep
Finalizado
Subvencionado por
Miembro de
Colaborador
Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso. Más información
ACCEPTAR