placeholder

COPIA - COPIA - ETHNO ORCHESTRA

ARREL

ETHNO CATALONIA 2021

Ethno Orchestra · Havard Enstad, violoncel i direcció · Pau Baiges, acordió i direcció

Una orquestra multiètnica i pluricultural formada per músics procedents de països de tot el món que comparteixen escenari. Aquest és el petit miracle musical que protagonitzarà per cinquè any consecutiu l’Ethno Orchestra com a colofó a la residència i festival folk internacional Ethno Catalonia, organitzat per Joventuts Musicals de Catalunya en el marc del programa Ethno de Jeunesses Musicales International. Una proposta única, irrepetible i fascinant en la qual el què passa damunt l'escenari és molt més que música.

L’Ethno Catalonia 2021 tindrà lloc del 23 de juliol a l'1 d'agost a Banyoles, i els darrers dies del projecte l’Ethno Orchestra, que aplega a tots els joves músics participants, oferirà una gira d'únics concerts a través de la xarxa d’associacions locals i entitats associades de JM Catalunya.

L’Ethno Orchestra és el resultat de l’intens treball que els joves músics folk d’arreu del món realitzen durant els dies del campus i residència artística. Junts interpreten un repertori absolutament únic ja que s’hi inclouen cançons i temes tradicionals dels diferents països representats, arranjats per a l’ocasió pels líders musicals del projecte, Pau Baiges (Catalunya) i Havard Enstad (Noruega). És per això que cada gira de l’Ethno Orchestra és totalment singular i irrepetible: perquè cada any són diferents els músics que hi participen, els instruments que hi sonen i les cançons i tradicions musicals que s’hi interpreten.

Ethno és un programa de música folk, ètnica i tradicional impulsat per Jeunesses Musicales International. Fundat al 1990 a Falun, Suècia, està dirigit a joves músics d'entre 16 i 30 anys amb l'objectiu de preservar i difondre les diferents tradicions musicals així com el patrimoni de la cultura global. Present a 30 països, Ethno uneix el jovent a través dels campus i festivals anuals i internacionals, tallers i concerts i el treball conjunt amb escoles, conservatoris i altres grups per tal de promoure la pau, la tolerància, el diàleg i el coneixement interculturals a través de la música.

Programa

Repertori multiètnic per confirmar

Subvencionado por
Miembro de
Colaborador
Este web utiliza "cookies" propias y de terceros para ofrecerle un mejor servicio, al navegar el usuario acepta su uso. Más información
ACCEPTAR